Close

Financieel manager

Als financieel manager is Erik van Duijn verantwoordelijk voor de financiële administratie en zorgt dat de administratieve processen binnen uw bedrijf nauwkeurig verlopen. Daarnaast kan Erik van Duijn ook ingeschakeld worden voor een breed scala aan financiële werkzaamheden binnen uw bedrijf. U kunt hem bijvoorbeeld inschakelen als grootboekadministrateur, controller/assistent controller, financieel planner en voor uw algehele financiële administratie.

Wilt u de financiën van uw bedrijf goed in kaart brengen? Schakel dan een financieel manager in, zoals Erik van Duijn.

Werkzaamheden financieel manager

Erik van Duijn - Financieel managerAls financieel manager kan Erik van Duijn vele werkzaamheden voor u uitvoeren. Zo zal hij de verantwoordelijkheid dragen voor de financiële administratie. Uw grootboek wordt bijgehouden, net zoals uw crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie.

Daarnaast buigt Erik van Duijn zich over de administratieve processen en zal tevens leiding (kunnen) geven aan de medewerkers van uw administratieve afdeling. Erik van Duijn kan uw afdeling helpen en adviseren, maar ook zelfstandig zaken opnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen (of de hulp bij het opstellen) van de maand-, kwartaal- en jaarverslagen en algehele advisering bij financieel-administratieve vraagstukken voor de controller of bedrijfsleiding.

Cijferkennis en mensenkennis

Cijferkennis is als financieel manager natuurlijk van uitermate groot belang, maar dit alleen is niet voldoende. Kennis van mensen en onderlinge communicatie is namelijk ook zeker van groot belang. Erik van Duijn onderscheidt zich door zijn vele jaren ervaring en mensenkennis. Hij weet zijn medewerkers te motiveren en is in staat om relaties met externe partijen goed te onderhouden.

Bent u een groot of klein bedrijf? Komt u nog maar net kijken of bent u al jaren een gevestigde naam? Wat uw uitgangspositie ook is: Erik van Duijn kan allerlei bedrijven van dienst zijn als financieel manager. Heeft u een financieel administratief vraagstuk of behoefte en bent u op zoek naar een oplossing? Neem contact op met Erik van Duijn, hij kijkt graag wat hij voor uw bedrijf kan betekenen.