Close

Interim grootboekadministrateur inhuren

Door zijn jarenlange ervaring als Finance manager heeft Erik van Duijn veel ervaring opgedaan op het gebied van controlling, reporting en accounting voor organisaties in binnen- en buitenland. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij bedrijven in vaste dienst naar ook als interim.

Bent u op zoek naar iemand met ervaring als finance manager die bijvoorbeeld als grootboekadministrateur voor u aan de slag kan? Dan kunt u een beroep doen op Erik van Duijn. Hij heeft de ervaring en capaciteiten om taken als grootboekadministrateur zo goed en nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Meer weten over Erik van Duijn en zijn werkervaring in de finance consultancy? Lees onder meer verder over zijn rol als finance manager en eigenschappen.

Werkzaamheden grootboekadministrateur

Erik van Duijn zorgt er als grootboekadministrateur onder meer voor dat de balans- en resultatenrekeningen van uw bedrijf in het grootboek zullen worden doorgevoerd en verwerkt. Door van iedere rekening de inkomsten en uitgaven te verwerken, krijgt u inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. U krijgt onder meer inzicht in omzet, verliezen, opbrengsten, het eigen vermogen, inkomsten en schulden. Daarnaast worden de btw-aangiften uitgevoerd en periodieke rapportages geleverd.

Ervaring Erik van Duijn

Erik van Duijn - GrootboekadministrateurBent u op zoek naar een interim grootboekadministrateur? Dan kunt u een beroep doen op Erik van Duijn. Erik van Duijn heeft onder meer ervaring in het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:

  • De implementatie van accounting policies en werkprocessen voor de grootboekadministratie.
  • Participatie in de maandelijkse afsluitingen en jaarafsluiting. Hierbij ligt de focus op de beoordeling en controle van journaalposten. Er wordt gecontroleerd op volledigheid, correctheid en de aanwezigheid van de juiste back-up.
  • De maandelijkse samenstelling van de reconciliaties en het analytisch beoordelen hiervan.
  • Coördinatie van het grootboek: het grootboek controleren op juistheid en volledigheid.
  • Informatieverzoeken voorbereiden (zowel intern als extern).
  • Coaching van staff accountants.
  • Ad-hocvragen vanuit management opvolgen.

Bent u benieuwd wat Erik van Duijn uw bedrijf als grootboekadministrateur precies te bieden heeft? Neem gerust contact op en maak een afspraak voor een gesprek.